TIEDOTE HUOLTAJILLE! WILMA-TUNNISTAUTUMINEN

Uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) myötä huoltajien yhteiset, ns. vanhantyyppiset Wilma-käyttäjätunnukset poistuvat käytöstä. Wilma ohjaa nyt vahvaan tunnistautumiseen, joka tehdään internetselaimessa osoitteessa wilma.laukaa.fi.
Lisätietoja ylläolevan linkin takana!

Uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) myötä huoltajien yhteiset, ns. vanhantyyppiset Wilma-käyttäjätunnukset poistuvat käytöstä.
Huom! Jos sinulla on jo sähköpostimuotoinen tunnus Wilmaan, se on uudentyyppinen tunnus Wilmaan ja sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Huoltajan, jolla on vanhamuotoinen tunnus, pitää luoda uusi henkilökohtainen Wilma-tunnus avainkoodia käyttäen. Osa huoltajista on avainkoodin jo saanut, mutta jos sinulla ei ole avainkoodia, pyydä se koulultasi. Lisäksi sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite, joka toimii jatkossa myös Wilman käyttäjätunnuksena.

Huomioi, että muutoksen yhteydessä viestihistoria katoaa. Tallenna tai tulosta halutessasi viestit Wilmasta. Jos käytössäsi on vanhanmalliset tunnukset, joudut tekemään mahdolliset sisarusten tunnusten yhdistämiset uudestaan.

Wilma ohjaa nyt vahvaan tunnistautumiseen pankkitunnuksen tai mobiilivarmenteen kautta. Vahva tunnistautuminen pitää tehdä ainoastaan kerran internetselaimen kautta osoitteessa wilma.laukaa.fi. Myöskään kännykän mobiilisovellus ei toimi ennen kuin vahva tunnistautuminen on tehty internetselaimessa!
Mikäli sinulla ei ole pankkitunnuksia tai sinulle tulee muuta kysyttävää tunnuksiin liittyen, ota yhteyttä kouluun.

Terveisin Laukaan kunnan Primuksen ylläpito.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaavat koulusihteeri Marja Jämsén ja opinto-ohjaaja Leevi Napari, sähköposti etunimi.sukunimi@laukaa.fi